Fotografie op Glas

Fotografie op Glas  |  Semi-transparante photographics op glaspartijen in de architectuur. Fotografie die uw ruimte aanvult, versterkt of specificeert; Levendig, motiverend, kalmerend… al naar gelang de doelstelling(en), altijd met een fijnzinnige stap meer. Architectuurfotografe Thea van den Heuvel en ontwerpster Ursi Hondtong ontwikkelen de aansprekende concepten en realiseren de photographics.

Conceptontwikkeling, fotografie en eindproductie zijn in creatieve en professionele handen. Het resultaat, per definitie bijzonder. Bekijk de volgende projecten door op de beelden te klikken!


Forensisch behandelcentrum > Spirit! • locatie Amsterbaken – Amsterdam

conceptontwikkeling – fotografie – productieleiding uitvoering photographics

verleden > heden > toekomst
Binnen Amsterbaken wordt naar de toekomst gekeken; Met een problematisch verleden als een gegeven ligt in het heden de focus op de terugkeer van de jeugdige in de maatschappij. Het draait om mogelijkheden, kansen en talenten!  Deze visie is met verschillende – samenhangende – photographics metaforisch weergegeven; de kijker bevindt zich in het verleden (op zee), heeft zicht op de toekomst (een ‘skyline’ van Amsterdam) en vindt richting in het heden (bakens). Jeugdige dansers en sporters inspireren vanuit hun passies.

Jeugdzorginstelling > LSG/Rentray – Eefde 

conceptontwikkeling – fotografie – productieleiding uitvoering photographics

open en krachtig… met tegenwind
Zeker als het leven van jongeren veel tegenwind kent is een positieve en open – ‘blanco’ – instelling wezenlijk. Oog voor plezier, innerlijke kracht en beweging staan centraal in de photographics die door Thea van der Heuvel en Ursi Hondtong zijn gerealiseerd in de kantoorruimten van deze vestiging van LSG/Rentray.

Gesloten jeugdzorginstelling > Horizon/’t Anker – Harreveld

conceptontwikkeling – fotografie – productieleiding photographics

Zicht op de horizon
Hoe vindt je de weg terug naar de maatschappij, als je binnen zit..? Beweging, richting, oneindig veel mogelijkheden en misschien nog geen concreet zicht op een doel? In ’t Anker hebben Thea van den Heuvel en Ursi Hondtong deze thema’s in photographics met zee, strand en kompas verwerkt. Ze vormen een subtiel accent in de ruimte.

Behandelcentrum Jeugdzorg+ > Spirit! • locatie De Koppeling – Amsterdam

conceptontwikkeling – fotografie – productieleiding photographics

Oude helden! > Nieuwe helden?
Boven de massa uitstijgen, boven jezelf uitspringen? Ideeën en prestaties brengen de maatschappij in beweging, als een vonk die een groter vuur ontsteekt. Motivatie, gedrevenheid en de moed om te veranderen en te handelen naar eigen inzicht, moreel besef en/of een talent dat gezien mag worden zijn in de ruimte omgezet. In deze photographics van Thea van der Heuvel Fotografie en Ursi Hondtong staan quotes van ‘oude’ helden centraal met beelden van ‘nieuwe’ kanjers als een uitnodiging.

Stichting Studenten Huisvesting > SSH& • locatie Talia – Nijmegen

conceptontwikkeling – fotografie – productieleiding photographics

‘De wereld op z’n kop?’
De entree van deze studentenflat in het hart van Nijmegen heeft met deze photographic de allure gekregen die de architectuur van het kleurrijke gebouw onderstreept; Op een conceptueel vlak worden studenten uitgenodigd om hun wereld vanuit andere perspectieven te bekijken. Waar deze toepassing daarnaast ook een – puur praktisch – doel heeft, te weten ‘voorkomen dat deze ruimte tot afvalhoek gedegradeerd wordt’.